Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Importance of drying and sound storage conditions on the microbiological safety and viability of malting barley

Laitila, A.; Wilhelmson, A.; Mikkola, Hannu Juhani; Kauppila, R.; Kotaviita, E.; Olkku, J.; Haikara, A.; Home, S. (2003)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Laitila, A.
Wilhelmson, A.
Mikkola, Hannu Juhani
Kauppila, R.
Kotaviita, E.
Olkku, J.
Haikara, A.
Home, S.

Sivut
p. 1235-1245


2003
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81192]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste