Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Variation in flavonol content among blackcurrant cultivars

Hukkanen, A.T.; Mikkonen, T.P.; Määttä, K.R.; Törrönen, A.R.; Kärenlampi, S.O.; Kokko, H.I.; Karjalainen, Reijo O. (2002)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Hukkanen, A.T.
Mikkonen, T.P.
Määttä, K.R.
Törrönen, A.R.
Kärenlampi, S.O.
Kokko, H.I.
Karjalainen, Reijo O.

Julkaisusarja
Acta Horticulturae

Numero
585

Sivut
121-124


International Society for Horticultural Science
2002
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus