• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Antioxidative potential of some commonly used spice oleoresins as determined by luminol-enhanced chemiluminescence measurements

Haque, Zahur U.; Marnila, Pertti; Korhonen, Hannu J. T. (2002)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Haque, Zahur U.
Marnila, Pertti
Korhonen, Hannu J. T.

Julkaisusarja
Food functionality update

Volyymi
12

Numero
10

Sivut
5 p


2002
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Partially presented as Poster 46C-36 at the annual meeting of the IFT, Anaheim, CA. June 14-19, 2002
v
2002
ok
eripainokset ETL. Yksikön huom.: ETL
Collections
  • Julkaisut [79021]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto