Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ympärivuotinen tuotanto tehostaa kasvihuoneviljelyä

Näkkilä, Juha; Särkkä, Liisa; Tahvonen, Risto (2001)

 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v58n3s12.pdf (80.60Kt)
Lataukset 


Näkkilä, Juha
Särkkä, Liisa
Tahvonen, Risto

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
58

Numero
3(15.10.2001)

Sivut
12


Maaseudun Tulevaisuus
2001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) kehittää tomaatin, kurkun ja leikkoruusun ympärivuotista tuotantoa ja pyrkii parantamaan tuotannon kannattavuutta. Tavoitteena on kohottaa näiden viljellyimpien kasvihuonekasvien satotasoa ja parantaa tuotteiden laatua. Lisäksi tuotanto halutaan ajoittaa niin, että se kattaa paremmin tuotteiden ympärivuotista kysyntää. Tähän päästään lisäämällä kasvihuonekasvien tuotantoa etenkin talvikaudella.
Collections
  • Julkaisut [87086]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus