Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi

Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Kaukovirta-Norja, Anu; Heiniö, Raija-Liisa; Kleemola, Tuija; Mikola, Markku; Sontag-Strohm, Tuula; Lehtinen, Pekka; Pihlava, Juha-Matti; Poutanen, Kaisa (2001)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Kaukovirta-Norja, Anu
Heiniö, Raija-Liisa
Kleemola, Tuija
Mikola, Markku
Sontag-Strohm, Tuula
Lehtinen, Pekka
Pihlava, Juha-Matti
Poutanen, Kaisa

Julkaisusarja
Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos. EKT-sarja

Numero
1221

Sivut
p. 85-108


2001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus