Glukosinolaattien ja niiden hajoamistuotteiden määrittäminen
Pihlava, Juha-Matti (2001)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pihlava, Juha-Matti
Julkaisusarja
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A
Numero
90
Sivut
p. 68-72
Maatalouden tutkimuskeskus
2001
Tiivistelmä
Glukosinolaattien tunnistaminen ja kvantitointi tehdään esikäsittelyjen jälkeen pääasiassa neste- tai kaasukromatografisesti. Esikäsittelyssä on huomioitava että myrosinaasi-entsyymi hajottaa glukosinolaatteja nopeasti. Glukosinolaattien haihtuvien hajoamistuotteiden analysoinnissa käytetään kaasukromatografia. Haihtumattomien hajoamistuotteiden, kuten eräiden indolien ja askorbigeenien, määrittäminen tehdään helpoiten nestekromatografisesti.
Collections
- Julkaisut [87088]