Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Glukosinolaattien ja niiden hajoamistuotteiden määrittäminen

Pihlava, Juha-Matti (2001)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pihlava, Juha-Matti

Julkaisusarja
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A

Numero
90

Sivut
p. 68-72


Maatalouden tutkimuskeskus
2001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Glukosinolaattien tunnistaminen ja kvantitointi tehdään esikäsittelyjen jälkeen pääasiassa neste- tai kaasukromatografisesti. Esikäsittelyssä on huomioitava että myrosinaasi-entsyymi hajottaa glukosinolaatteja nopeasti. Glukosinolaattien haihtuvien hajoamistuotteiden analysoinnissa käytetään kaasukromatografia. Haihtumattomien hajoamistuotteiden, kuten eräiden indolien ja askorbigeenien, määrittäminen tehdään helpoiten nestekromatografisesti.
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus