Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Simultaneous HPLC analysis of fat-soluble vitamins in selected animal products after small-scale extraction

Salo-Väänänen, P.; Ollilainen, V.; Mattila, Pirjo; Lehikoinen, K.; Salmela-Mölsä, E.; Piironen, V. (2000)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Salo-Väänänen, P.
Ollilainen, V.
Mattila, Pirjo
Lehikoinen, K.
Salmela-Mölsä, E.
Piironen, V.

Julkaisusarja
Food chemistry

Volyymi
71

Numero
4

Sivut
535-543


Elsevier
2000
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus