Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Dietary fat supplementation affects apparent ileal digestilibity of amino acids and digesta passage rate of rapeseed meal-based diet

Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka (2001)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Valaja, Jarmo
Siljander-Rasi, Hilkka

Sivut
p. 175-177


CABI Publishing
2001
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

lisäksi posteri
Tiivistelmä
The effect of dietary fat supplementation on the apparent ileal digestibility of amino acids and the passage rate of digesta was evaluated in six ileao-cannulated castrated male pigs (40.8-83.3 kg). Increasing levels of rapeseed oil or raffinated tallow (7% or 14% of dry matter) were added to the rapeseed meal diet. Tallow improved the apparent ileal digestibility of most amino acids, whereas rapeseed oil had no effect on amino acid digestibilities. Both fat sources increased digesta retention time (MRT) measured wuth ytterbium by 45 min, but had no effect on digesta MRT estimated with cobalt.
Collections
  • Julkaisut [87086]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus