Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Fermentation of cucumber: optimizing process technology for design of healthier foods

Purtsi, Tiina; Kilpi, Maaria; Viander, Britta; Korhonen, Hannu J. T.; Ryhänen, Eeva-Liisa (2000)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Purtsi, Tiina
Kilpi, Maaria
Viander, Britta
Korhonen, Hannu J. T.
Ryhänen, Eeva-Liisa

Julkaisusarja
The Royal Society of Chemistry. Special Publication

Numero
248

Sivut
203-205


2000
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste