Margarine, butter, honey and vegetable oils as sources of organochlorine compounds in the Finnish diet
Moilanen, Raija; Kumpulainen, Jorma; Pyysalo, Heikki (1986)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Moilanen, Raija
Kumpulainen, Jorma
Pyysalo, Heikki
Julkaisusarja
Annales agriculturae FenniaeAnnales Agriculturae Fenniae. Seria AgriculturaMaatalouden tutkimuskeskuksen aikakauskirja = Journal of the Agricultural Research Centre
Volyymi
25
Numero
379
Sivut
177-1859
Agricultural Research Centre Maatalouden tutkimuskeskus
1986
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2014102145444
Kuvaus
Sarja Peltoviljely n:o 79
Collections
- Julkaisut [85968]