Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kahden erityyppisen täysrehun ja herutuksen pituuden vaikutus maitotuotokseen ja rehun syönnin kehitykseen : tutkimusyhteistyöhanke v. 2004-2006

Mäntysaari, Päivi; Khalili, Hannele (2006)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mäntysaari, Päivi
Khalili, Hannele

Sivut
16 + liitteet


2006
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Osapuolet: MTT Jokioinen/Päivi Mäntysaari, Hannele Khalili ja Juha Sariola; Rehuraisio Oy/Merja Holma
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus