Porsaiden vieroitusiän ja rehun kalsium- ja valkuaispitoisuuden vaikutus ripulin esiintymiseen
Artjoki, Anu (2004)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Artjoki, Anu
Sivut
43 p. + liite
2004
Kuvaus
Pro gradu -työ: Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, Kotieläintieteen laitos, Helsinki 2004
Tiivistelmä
Selvitetiin porasiden vieroitusrehun puskurikapasiteetin ja siihen vaikuttavien raaka-aineiden vaikutusta porsaiden terveyteen ja tuotantotuloksiin. Rehun puskurikapasitteettia pienennettiin vähentämällä rehun kalsumin ja sulavan raakavalkuaisen määrää. Vieroitusrehun kalsiumin ja sulavan raakavalkuaisen sopivaa käyttötasoa tutkittiin 26 tai 36 päivän iässä vieroitetuilla porasilla.
Collections
- Julkaisut [86920]