Luke
 

Porsaiden vieroitusiän ja rehun kalsium- ja valkuaispitoisuuden vaikutus ripulin esiintymiseen

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

URI

Kuvaus

Pro gradu -työ: Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, Kotieläintieteen laitos, Helsinki 2004

Tiivistelmä

Selvitetiin porasiden vieroitusrehun puskurikapasiteetin ja siihen vaikuttavien raaka-aineiden vaikutusta porsaiden terveyteen ja tuotantotuloksiin. Rehun puskurikapasitteettia pienennettiin vähentämällä rehun kalsumin ja sulavan raakavalkuaisen määrää. Vieroitusrehun kalsiumin ja sulavan raakavalkuaisen sopivaa käyttötasoa tutkittiin 26 tai 36 päivän iässä vieroitetuilla porasilla.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

G2 Pro gradu, diplomityö, ylempi amk-opinnäytetyö

Julkaisusarja

Volyymi

Numero

Sivut

43 p. + liite

ISSN

DOI