Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Safety and nutritional quality of Finnish foods

Kumpulainen, Jorma; Tahvonen, Raija; Hietaniemi, Veli; Eurola, Merja; Plaami, Sirkka; Hägg, Margareta (1998)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Kumpulainen, Jorma
Tahvonen, Raija
Hietaniemi, Veli
Eurola, Merja
Plaami, Sirkka
Hägg, Margareta

Sivut
[6], 98 p


Finfood
1998
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Julkaisu myös suomenkielisenä: Suomalaisten elintarvikkeiden kilpailukyky - turvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu
Collections
  • Julkaisut [81192]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste