Haku
Viitteet 1-8 / 8
Effect of type of forage offered and breed on performance of crossbred suckler heifers and their calves
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin heinävaltaisen (noin 2/3 kuiva-aineen syönnistä heinää) ja säilörehuvaltaisen (noin 2/3 kuiva-aineen syönnistä säilörehua) ruokinnan vaikutuksia Hereford- Ayrshire- (HfAy) ja Limousine-Ayrshire- ...
Effects of and interactions between the extent of silage fermentation and protein supplementation in lactating dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin säilörehun käymisasteen ja väkirehun valkuaistason vaikutusta säilörehun syöntiin, maidon tuotantoon, maidon koostumukseen, rehuannoksen sulavuuteen ja veriarvoihin. Kokeessa oli 12 Ayrshire-lehmää ...
Supply of nutrients and productive responses in dairy cows given diets based on restrictively fermented silage
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on selvittää ravintoaineiden saantiin ja maidontuotantoon vaikuttavia tekijöitä ruokinnan perustuessa runsaaseen säilörehun käyttöön. Suomessa rajoittuneesti käynyt säilörehu on ...
Effects of gradual replacement of rapeseed cake with linseed cake in a grass silage-based diet for dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Lypsylehmien ruokintatutkimuksessa rypsipuristetta korvattiin asteittain pellavapuristeella siten, että pellavapuristeen osuus oli 0, 1/3, 2/3 tai 1 valkuaisrehusta, jonka määrä oli yhteensä 1,5 kg ilmakuivaa rehua päivässä. ...
Effect of feeding level and diet type on the performance of crossbred suckler cows and their calves
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2000)
Tutkimuksessa selvitettiin heinään (H;heinää 59,6 % kokonaiskuiva-aineen (KA)syönnistä, keskimäärin 4,8 kg KA/d)ja ureoituun olkeen perustuvan (US; ureoitua olkea 46,1 %kokonais-KA:n syönnistä, keskimäärin 3,5 kg A/d)ruokinnan ...
Feeding levels during the growing phase affect the production of primiparous Finnish Landrace ewes
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2000)
Maassamme käytössä olevissa lampaiden ruokintasuosituksissa ei erotella siitos- ja lihakaritsoiden ravinnontarvetta. Keväällä syntyneet, siitokseen jätetyt suomenlammasrotuiset uuhikaritsat kasvatetaankin normaalisti ...
Effects of physical treatment of barley and rapeseed meal in dairy cows given grass silage-based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin ohran ja rypsirouheen fysikaalisen käsittelyn vaikutuksia säilörehun syöntiin ja maidon tuotantoon. Koe tehtiin cyclic change-over koejärjestelyn mukaan käyttämällä 24 ay-lehmää. Kokeessa oli ...
The effects of added glycerol or unprotected free fatty acids or a combination of the two on silage intake, milk production, rumen fermentation and diet digestibility in cows given grass silage based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lypsylehmille annettavaan väkirehuun lisätyn glyserolin tai suojaamattomien vapaiden rasvahappojen tai näiden yhdistelmän vaikutuksia rehun syöntiin, maidontuotantoon, maidon koostumukseen, ...