Haku
Viitteet 1-8 / 8
Effect of dietary crude protein and energy content on nitrogen utilisation, water intake and urinary output in growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin rehun valkuaispitoisuuden ja rehuyksikköarvon vaikutuksia ravintoaineiden sulavuuteen ja typen hyväksikäyttöön sekä veden kulutukseen ja virtsan eritykseen lihasikojen ruokinnassa. Koe-eläiminä ...
Utilisation of reactive lysine from meat and bone meals of different ash content by growing-finishing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Kasvatuskokeessa selvitettiin, miten soijarouheen korvaaminen tuhkapitoisuudeltaan erilaisilla lihaluujauhoilla vaikuttaa sikojen tuotantotuloksiin ja teuraslaatuun, kun rehuseokset optimoitiin käyttökelpoisen lysiinin ...
Effects of finishing diet and pre-slaughter fasting time on meat quality in crossbred pigs
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2007)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää 2 × 2 faktorikokeessa, miten loppukasvatusrehun hiilihydraattikoostumus ja teurastusta edeltävän paaston pituus vaikuttavat sianlihan laatuun. Lihasikojen kasvatuskokeessa 80 maatiais- ...
Effects of variety, soil type and nitrogen fertilizer supply on the nutritive value of barley for growing-finishing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lajikkeen, typpilannoitus-tason ja maalajin vaikutuksia ohran kemialliseen koostumukseen, in vitro -sulavuuteen sekä ruokinnalliseen arvoon lihasioilla. Tutkimuksessa käytetyt 12 ohraerää ...
Lysine supplementation of barley wet distillers' solids diets for growing-finishing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of FinlandAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
A growth experiment was conducted to study the effect of different lysine supplementation levels of barley wet distillers' solids (WDS) diets on the performance and the carcass quality of pigs (25.5-95.5 kg live weight). ...
Effect of supplemental vitamin E on the performance of growing-finishing pigs fed stored versus freshly harvested barley and on the storage stability and eating quality of frozen pork
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1999)
Kasvatuskokeessa selvitettiin E-vitamiinilisäyksen (all-rac-a-tokoferyyliasetaattina) tarvetta ruokittaessa lihasikoja vastapuidulla, kuivatulla ohralla. Lisäksi selvitettiin, voidaanko tavanomaiseen rehuun lisätyllä ...
Effects of feed processing on the apparent ileal digestibility of amino acids in pig diets containing wheat bran or wheat middlings
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Apparent ileal digestibility of amino acids in wet wheat protein and soya bean meal for growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)