Haku
Viitteet 1-8 / 8
Apparent ileal amino acid digestibility and the nutritive value of the triticale cultivars Moreno and Ulrika for growing-finishing pigs
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2002)
Ruisvehnä lajikkeiden Ulrika ja Moreno sekä ohralajikkeen Viivi ravintoaineiden ohutsuoli-ja kokonaissulavuudet selvitettiin kuudella ohutsuolikanyloidulla leikkosialla 82-107 kg elopainoisina. Lisäksi kasvatuskokeessa ...
Effects of and interactions between the extent of silage fermentation and protein supplementation in lactating dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin säilörehun käymisasteen ja väkirehun valkuaistason vaikutusta säilörehun syöntiin, maidon tuotantoon, maidon koostumukseen, rehuannoksen sulavuuteen ja veriarvoihin. Kokeessa oli 12 Ayrshire-lehmää ...
Effect of two microbial phytase preparations on phosphorus utilisation in broilers fed maize-soybean meal based diets
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2001)
Sulavuus- ja tasekokeessa selvitettiin kahden erilaisen fytaasientsyymilisäyksen vaikutuksia maissi-soijarouherehuseosta saaneiden broilereiden fosforin hyväksikäyttöön ja eritykseen. Tutkittavat fytaasientsyymivalmisteet, ...
Effects of sodium sulphate and potassium chloride fertilizers on the nutritive value of timothy grown on different soils
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2000)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvitettää natrium- ja kaliumlannoituksen vaikutusta timotein ravintoarvoon. Näytteet olivat Peltovuoren ja Yli-Hallan (1997) astiakokeesta, jossa selvitettiin Na- ja K-lannoituksen vaikutusta ...
Effects of physical treatment of barley and rapeseed meal in dairy cows given grass silage-based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Tutkimuksessa selvitettiin ohran ja rypsirouheen fysikaalisen käsittelyn vaikutuksia säilörehun syöntiin ja maidon tuotantoon. Koe tehtiin cyclic change-over koejärjestelyn mukaan käyttämällä 24 ay-lehmää. Kokeessa oli ...
Effects of feed processing on the apparent ileal digestibility of amino acids in pig diets containing wheat bran or wheat middlings
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
Apparent ileal digestibility of amino acids in wet wheat protein and soya bean meal for growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1996)
The effects of added glycerol or unprotected free fatty acids or a combination of the two on silage intake, milk production, rumen fermentation and diet digestibility in cows given grass silage based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lypsylehmille annettavaan väkirehuun lisätyn glyserolin tai suojaamattomien vapaiden rasvahappojen tai näiden yhdistelmän vaikutuksia rehun syöntiin, maidontuotantoon, maidon koostumukseen, ...