Paakkutaimikasvatuksen pikkujättiläinen - Poteri, Marja; Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste julkaisusta: Risto Rikala. 2012. Metsäpuiden paakkutaimien kasvatusopas. Metsäkustannus Oy ja Metsäntutkimuslaitos. Vammalan kirjapaino. 247 s.
Julkaisusatoa
Keywords: paakkutaimien kasvatus