Maanmuokkausmenetelmä vaikuttaa kaurasadon laatuun ja määrään - Mäittälä, Anne; Sieviläinen, Elina (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Käytännön viljelyksillä tehty seuranta paljastaa, että suurin sato kertyi kevytmuokatuilta lohkoilta. Valkuaispitoisuus puolestaan oli suurin syyskynnetyillä lohkoilla.
Keywords: Ka; viljelymenetelmät; maanmuokkaus; kevennetty maanmuokkaus; suorakylvö; kyntö