Kevätrapsin viljely sopii myös Pohjanmaalle - Högnäsbacka, Merja; Kangas, Arjo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kevätrapsin pitkä kasvuaika edellyttää varhaista kylvöä. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan aikaisimmilla alueilla kylvöt päästään aloittamaan tavallisesti jo huhtikuun puolella.
Keywords: Ka; rapsi; kevätrapsi; lajikkeet