Ensiharvennusmännyn hankintaketjun vaikutus sellutehtaan puustamaksukykyyn - Jylhä, Paula; Dahl, Olli; Laitila, Juha; Kärhä, Kalle (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Jylhä, P., Dahl, O., Laitila, J. & Kärhä, K. 2010. The effect of supply system on the wood paying capability of a kraft pulp mill using Scots pine harvested from first thinnings. Silva Fennica 44(4): 695–714.
Tutkimusseloste