Vasikat kasvavat parhaiten maidolla - Kiljala, Janne; Huuskonen, Arto; Valkama, Satu; Joki-Tokola, Erkki; Khalili, Hannele (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Vasikat kasvavat nopeasti, kun niitä juotetaan maidolla kolmen kuukauden ikään asti ja teollinen juottorehu korvataan maidolla. Samalla kuitenkin myös ruokintakustannukset kasvoivat huomattavasti.
Keywords: Ko; vasikat; ruokinta; maito; rehut; teolliset rehut; luonnonmukainen kotieläintuotanto; vertailu; vapaa ruokinta; rajoitettu ruokinta; kustannukset; kannattavuus