Maatila tarvitsee tukiverkoston pärjätäkseen muuttuvassa maailma - Rikkonen, Pasi (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Maatilayrityksessä johtamisen kokonaisuus on haastava. Intensiivisen ja jatkuvasti kasvavan tuotantotoiminnan lisäksi on hallittava markkinat ja politiikan muutokset.
Keywords: Ma; maatalouspolitiikka; maatalousyrittäjät; maatilat