Ligniinin määrän ja ligniinin modifioinnin vaikutus kuusen puuaineen ominaisuuksiin ja lahonkestoon - Raiskila, Sanni (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Raiskila, S. 2008. The effect of lignin content and lignin modification on Norway spruce wood properties and decay resistance. Dissertationes Forestales 68.
Väitöskirjaseloste