Puna-apila tuottaa runsaan ja sulavan sadon - Syrjälä-Qvist, Liisa; Tuori, Mikko; Seppälä, Arja (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Nurmipalkokasveista puna-apila kehittyy keväällä hitaasti ja vuohenherne nopeasti. Puna-apilan sato oli korjattavissa noin kaksi ja puoli viikkoa myöhemmin kuin vuohenherneen, sinimailasen, keltamaitteen tai nurminadan sato.
Keywords: Ka; nurmipalkokasvit; puna-apila; sato; sulavuus; kasvu; kasvilajit; sinimailanen; ravintoarvo