MTT:ssä tutkittua - Räty, Anu (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kausihuoneessa kasvatettu avomaankurkku tuotti huomattavasti suuremman sadon kuin avomaalla kasvatettu. Lisäksi kausihuoneessa päästiin taimien istutukseen ja saatiin ensimmäinen sato aikaisemmin kuin avomaalta.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; Puutarhatuotanto; kasvihuoneet; avomaan vihannesviljely; avomaankurkku