Pitkäaikaisen lannoituksen vaikutus maan ominaisuuksiin männiköissä ja kuusikoissa - Saarsalmi, Anna; Tamminen, Pekka; Kukkola , Mikko (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Anna Saarsalmi, Pekka Tamminen & Mikko Kukkola: Effects of long-term fertilisation on soil properties in Scots pine and Norway spruce stands. Silva Fennica 48(1), article id 989.
Tutkimusseloste
Keywords: fosfori; kalkitus; maan happamuus; typpi