Tutkimusta pohjoisella ulottuvuudella - MTT 100 vuotta : tutkimusasemapäivät 25.7.-7.8.1998 - Salo, Riitta (toim.) (Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
hyväksikäytön tehostaminen, Kasvien talvehtiminen ja sopeutuminen pohjoisissa oloissa, Timotei Lapin rehukasvina, Maitoa nurmesta, Suomen Talousseuran rooli maatalouden koetoiminnan edistäjänä 1800-luvun Suomessa, Alueellisen tutkimuksen haasteet viljanviljelyssä, Viljantuotannon kehittäminen Etelä-Pohjanmaalla, Typen ympäristöhaitat ja lannoitus, Starttifosforilannoituksen edut ja haita, Kasvinviljelyn ravinnetaseet, Nautakarjan ruokinta tienhaarassa - tuotantoketjun valinta EU:n Agenda ssa, MTT:n eläintutkimuksen tavoitteena on kestävä taloudellisuus ja korkea laatu, Maitoa ja lihaa nurmesta ja viljasta sekä "Vain selvien kokeitten kautta".
Research in the northern dimension - MTT 100 years : symposium in the regional research 25.7.-7.8.1998
Keywords: Ma; Suomi; maatalous; kasvinviljely