Pensasmustikkaa elintarvikkeisiin - Mattila, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
MTT:n elintarvikkeiden tutkimuksessa selvitetään, miten pensasmustikka soveltuu elintarvikkeiden valmistukseen. Työhön osallistuu myös elintarvikealan yrityksiä.
Keywords: Re; Pu; pensasmustikka; marjat; puutarhakasvit; tuotanto; elintarvikkeet; pakasteet; laatu; lajikkeet; viljely; tuotanto; talvehtiminen