Taustapölytys runsasta siemenviljelysten reuna-alueilla - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Nikkanen Teijo. 2002. Functioning of Norway spruce (Picea abies (L.) Karst.) seed orchard. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 850. Väitöskirja.
Julkaisusatoa