Männyn ja kuusen biomassamallit Suomessa - Repola, Jaakko (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Repola, J. 2009. Biomass equations for Scots pine and Norway spruce in Finland. Silva Fennica 43(4): 625–647.
Tutkimusseloste