Uudet menetelmät paljastavat perunan piilevän tyvimädän - Hannukkala, Asko (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) tutkimushankkeessa on kehitetty menetelmiä, joilla voidaan luotettavasti todeta perunan mukuloista piilevä tyvi- ja märkämätä. Tutkimustulokset antavat pohjan massatestauksiin soveltuville menetelmille, jotka palvelevat koko perunatuotannon ketjua.
Keywords: Ta; kasvinsuojelu; peruna; siemenperuna; bakteeritaudit; tyvimätä; tyvimätä; märkämätä; diagnostiikka