Peruskartta maankäytön suunnittelun ja luonnonvarojen kartoituksen pohjaksi - Päivänen, Juhani (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Heikki Rantatupa & Yrjö Teeriaho (toim.). 2011. Peruskarttamme pitkä polku. Maanmittaushallituksen topografit ry, Kustannusosakeyhtiö Atlas Art. 337 s.
Kirja-arvostelu