Lannoitteiden käyttöä selvitetty taimitarhoilla - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Selostus artikkelista: Juntunen, Marja-Liisa ja Rikala, Risto. 2001. Fertilization practice in Finnish forest nurseries from the standpoint of environmental impact. New Forests 21: 141–158.
Julkaisusatoa