Porotalouden mahdollisuudet ja uhat - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Porotalous on viime vuosina kärsinyt markkinavoimien ja yhteiskunnallisten muutosten puristuksessa, ja sen kannattavuus on ollut heikko. Ala on maan pohjoisosassa merkittävä työllistäjä. Elintarviketalouden lisäksi se on tärkeä sidostoimiala matkailulle ja maataloudelle.
Keywords: Ko; poro; porotalous; kannattavuus; elintarvikkeet; tuotanto; laitumet