Menetelmä nuorten metsien energiapuun korjuumenetelmän valintaan - Laitila, Juha (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste väitöskirjasta: Laitila, J. 2012. Methodology for choice of harvesting system for energy wood from early thinning. Dissertationes Forestales 143.
Väitöskirjaseloste
Keywords: kokopuu; metsähake; nuoret metsät; puuenergia; puunkorjuu; ranka