Puhdas prosessi takaa turvallisen tuotteen - Lehto, Marja; Kuisma, Risto; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Laamanen, Tuija-Liina; Mäki, Maarit (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuluttajat haluavat helppoa ruuanlaittoa ja esikäsiteltyjä raaka-aineita. Kasvisten jatkojalostus on haaste kasviksia tuottavalle yritykselle, sillä vaatimukset prosessoidulle tuotteelle, tuotantotiloille ja prosessihygienialle ovat korkeat.
Keywords: Re; raaka-aineet; hygienia; porkkana; vihannekset; jalostus