Puna-apilaa viljelyyn - Niskanen, Markku; Huhta, Harri (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Puna-apila Saija on uusi satoisa ja jälkikasvukyvyltään hyvä lajike lähes koko maahan. Hyvin talvehtivat Betty ja Bjursele ovat edelleen eniten viljellyt puna-apilamme.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; apila; puna-apila; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys