Kotimaisesta rehusta vauhtia eläintuotantoon - Huuskonen, Arto; Lötjönen, Timo; Kärki, Maarit (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Luonnonmukaisen rehukasviviljelyn ja eläintuotannon kannattavuuden parantamista tavoitellaan MTT:n hallinnoimassa Edistystä luomutuotantoon -hankkeessa. Lisäksi kartoitetaan tuotannon muita ongelmakohtia ja etsitään näihin ratkaisuja.
Keywords: Ko; palkoviljat; luonnonmukainen maataloustuotanto; naudanlihantuotanto; rehut; rehukasvit; herne; härkäpapu