Lisäsyötteillä enemmän energiaa maatilan biokaasulaitoksesta - Pyykkönen, Ville; Luostarinen, Sari; Virkajärvi, Perttu (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Lantaa käsittelevän biokaasulaitoksen energiatasetta, jäännöksen lannoitearvoa ja kannattavuutta voidaan parantaa lisäsyötteillä. Myös syötteen operointi vaikuttaa energiataseeseen.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Ympäristönsuojelu; bioenergia; biokaasu; energia; lannoitteet; lietelanta