Kalsiumin niukkuus ei selitä mutkittelevia vuosikasvaimia - Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Selostus artikkelista: Littke, K. & Zabowski, D. 2007. Calcium uptake, partitioning, and sinuous growth in Douglas-fir seedlings. Forest Science 53(6): 692-700.
Keywords: kalsium; morfologia; taimitarha