Isomäki ja Lone täydentävät puna-apilavalikoimaa - Niskanen, Markku; Huhta, Harri (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Puna-apilan lajikevalikoima saa vahvistusta, kun vuonna 2004 lajikeluetteloon hyväksyttiin pohjalainen paikalliskanta Isomäki ja vuonna 2005 tanskalainen Lone.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; apila; puna-apila; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys