Keittiömestarit testasivat porkkana- ja keräkaalilajikkeita - Räty, Anu; Veijola, Jussi; Soppela, Kaisa (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kaali- ja porkkanalajikkeiden maussa, rakenteessa, tuoksussa ja käyttöominaisuuksissa on eroja.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; Puutarhatuotanto; porkkana; keräkaali; lajikkeet