Orgaaniset lannoitevalmisteet sopivat pellolle ja viheralueille - Tontti, Tiina; Högnäsbacka, Merja; Kangas, Arjo (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Orgaaniset lannoitevalmisteet sopivat hyvin peltokäyttöön mineraalitypellä täydennettynä sekä nurmikon perustamiseen. Käyttöohjeen mukaisilla annostuksilla metallien määrä maassa ei nouse.
Keywords: Ka; lannoitteet; biokaasu; pellot; typpi; nurmet; ohra