Varastointilämpötilalla merkitystä männyn versosurma kehitymiselle - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Raija-Liisa Petäistö and Arttu Laine. 1999. Effects of winter storage temperature and age of Pinus sylvestris seedlings on the occurrence of disease induces by Gremmeniella abietina. Scandinavian Journal of Forest Research 14: 227–233.
Julkaisusatoa