Mansikit parresta pihattoon - Uusi-Kämppä, Jaana (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Maitotiloja laajennettaessa valitaan useammin pihatto lypsyasemalla tai robotilla kuin parsinavetta. Uusi pihatto on miellyttävä ympäristö sekä karjanhoitajille että eläimille.
Keywords: ko; ma; ra; maatilat; lypsytilat; tilakoko; pihatot; lypsyasemat; navetat; lehmät; työntekijät; työvoima; vapaa-aika; tuotto; kannattavuus