Suorakylvön "raamattu" - Niittymaa, Veikko (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suorakylvöstä kiinnostuneille julkaistiin vuosi sitten alan raamatuksikin tituleerattu kirja No-tillage Seeding in Conservation Agriculture, suorakylvö maaperää säästävässä viljelyssä.
Keywords: Ma; Ka; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maaperä