Suorakylvö sopii rukiille - Kangas, ArjO; Gullman, Henrietta; Pensas, Tapio (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Kokemukset suorakylvöstä ovat rukiin viljelyssä hyvin myönteisiä. Suorakylvetystä kasvustosta saadaan nimittäin vähintään yhtä suuri sato kuin perinteisesti kylvetystä, usein suurempikin. Suorakylvö säästää myös työaikaa ja kustannuksia.
Keywords: Ka; viljelymenetelmät; suorakylvö; viljakasvit; ruis; maatalouskoneet; leikkuupuimurit; vaihtoehtoiset viljelymenetelmät; kevennetty maanmuokkaus; sato; kylvö; olki