Uusinta uutta suometsistä englanniksi - Sarkkola, Sakari (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Kirja: Juhani Päivänen & Björn Hånell. 2012. Peatland Ecology and Forestry – a Sound Approach. University of Helsinki, Department of Forest Sciences Publications / Helsingin yliopiston metsätieteiden laitoksen julkaisuja 3. 267 p.
Kirja-arvostelu
Keywords: soiden ekologia; suometsien hoito; suometsät