Vastuullisuus tärkeä osa kotieläintilan arkea : "Kaikkien osa-alueiden pitää olla kunnossa" - Taipale, Tiina (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Vastuulliset toimintatavat ovat arkipäivää Kirsi ja Marko Nummelan kotieläintilalla Koski TL:ssä.
Keywords: Ko; ympäristövastuu; työhyvinvointi; kotieläintilat; broilerit; sika; rehuntuotanto; energiantuotanto