Biotekniikalla puhtia rukiin jalostukseen - Tenhola-Roininen, Teija; Teperi, Esa; Tanhuanpää, Pirjo (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Miten piileskelevät pitkät rukiit voidaan tunnistaa jalostusaineistosta? MTT:ssä on kehitetty molekyylibiologinen työkalu, valintamerkki, auttamaan rukiin jalostajaa näiden epätoivottujen yksilöiden karsimisessa.
Keywords: Ka; ruis; kasvinjalostus; jalostusmenetelmät; biotekniikka; valinta; molekyylibiologia; korsi; pituus